Home
SPRAY TAN
SHELLAC
MANICURE BEHANDELING
MANICURE WORKSHOP
GEL NAGELS
ACRYL NAGELS
ONDERHOUDSTIPS
BRUIDS NAGELS
NAILART JEUGD
NAGELBED VERLENGING
PROBLEEM NAGELS
PRIJSLIJST
Foto presentatie
Certificaten
Contact
AVG

De onderwerpen op deze pagina zijn:

- Nagels bijten

- Foto's van probleem nagels

- Kinderen die nagels bijten

- Het verhaal van een nagelbijtster

- Psoriasis nagels

 

Bijt u nagels ?

 

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Het is moeilijk om niet te bijten en de nagelriemen hebben het ook vaak flink te verduren, soms tot bloedens toe. Handen worden weggestopt en men schaamt zich er vaak voor.

 

Graag help ik u om van het nagelbijten af te komen.

Door middel van acryl of gel kunstnagels en met behulp van nagelbed verlenging kan ik uw nagels er weer mooi uit laten zien. Door de kunstnagels is het niet meer mogelijk om op de natuurlijke nagel te bijten.

 

Er wordt samen met u een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor mensen die nagels bijten is het belangrijk dat ze regelmatig voor controle langskomen.

De nagels van nagelbijters groeien namelijk heel snel, wel 1,5mm per week. Daarom ontstaat er snel uitgroei van de kunstnagel en zal deze regelmatig moeten worden opgevuld.

De duur van het programma en het uiteindelijke resultaat zijn uiteraard wel afhankelijk van uw inzet en doorzettingsvermogen.

Bel gerust voor informatie en/of maak een afspraak voor een behandeling op maat.  

    

   

 

Bij binnenkomst (2mrt "18)

  

 

 Huiswerk: nagelriemen dagelijks insmeren met Trind Cuticle cream. Erg belangrijk: Herstel naar onbeschadigde en gezonde nagelriemen. 

 

 

 

 

 Na de 1e behandeling. De nagels blijven kort, maar mooi. Het nagelbed is kort en hier lange nagels opzetten is niet verstandig. Ook is de klant daar niet aan gewend. Nagels bij nagelbijters groeien snel. Resultaat bereiken kan ook heel snel gaan. In enkele weken !! Ik zet acryl nageltjes. De klant gaat naar huis en bijten gaat nu niet meer.

  Er volgenden nog enkele behandelingen. (7 mrt controle behandeling) en op 16 mrt gaat het al prima. De nagels groeien onder de acryl. Het nagelbed gaat verder vast zitten op de huid. De nagel wordt mooier. Op 16 maart laat ik een restje acryl zitten maar we gaan verder met Shellac. De acryl groeit langzaam uit maar geeft aan de toppen nog wel wat extra stevigheid.

De klant bijt niet meer en heeft een enorme inzet. De Shellac zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel nog beschermt wordt en steviger aanvoelt. Ook wordt er nu niet meer op de nagelplaat gevijld (wat bij acryl wel het geval is) en kan de nagel sterker worden.

 

 

 

 

 

 Bovenstaande foto's zijn van 2 april. Mooie eigen, natuurlijke gezonde nagels. Mevrouw kiest ervoor om nog een paar keer een Shellac behandeling te doen. Zo worden de nagels sterker en blijft het bijten achterwegen.

Natuurlijk leg ik de klant uit hoe ze de nagels thuis kan gaan verzorgen. Als straks de Shellac er helemaal af gaat moet de klant haar eigen nagels natuurlijk helemaal zelf goed en netjes kunnen verzorgen. In de salon heb ik daar de juiste producten voor.

Deze mevrouw is enorm gemotiveerd en de resultaten waren snel zichtbaar.

Elke klant, elke hand is anders. Dat vraagt om een behandeling op maat. Elke behandelling weer....kijken wat de mogelijkheden zijn en met welke producten het best gewerkt kan worden. Dat is voor iedereen verschillend. 

 Ook voor mannen is deze behandeling aan te raden    

 Deze meneer heeft ook mijn hulp ingeroepen en heeft nu weer mooie nagels. Bijten gaat niet meer en naar verwachting zullen na enkele weken de eigen nagels goed aangegroeid zijn.

Kinderen die nagelsbijten

Ook jonge kinderen kunnen met behulp van een acryl laagje over de natuurlijke nagel te plaatsen geholpen worden bij het stoppen van nagelbijten.

 

 

 

 

  

 

 

Bedankt Yvonne, voor je vertrouwen in Joy For Nails.
Fijn dat ik je mocht helpen.

Het verhaal van Yvonne, een zeer gemotiveerde EX-nagelbijtster.

 

De laatste behandeling zit erop. Yvonne, je was een zeer enthousiaste en gemotiveerde klant. Op 8 augustus begon je de behandeling en op 11 december werd het acryl weer verwijderd. Je ging op eigen kracht verder. Je nagelbed was inmiddels een stuk langer geworden. Een mooi wit randje was zichtbaar.

Het lukte je in 3 maanden. Super !

Je kwam regelmatig langs voor een manicure behandeling, kreeg uitleg hoe je nu thuis het best verder kon met de verzorging van je eigen nagels.

 

Het eind resultaat, schitterend !

 

Beste Joyce,

In augustus heb ik jou een mail gestuurd met de vraag of jij mij de behandeling kon geven om van het nagelbijten af te komen.  2 dagen later belde je mij en we maakten direct een afspraak.

Toen kwam ik dus voor de eerste keer bij jou en moest mij handen laten zien, dit was iets heel ongewoons voor mij daar ik de handen altijd weg stopte. Je gaf mij direct een gevoel van je bent hier niet alleen in er zijn zoveel mensen die kampen met nagel bijten.

We bespraken de behandeling met heel goede uitleg door jou en je startte direct met de behandeling.
Die dag kreeg ik tips en dit stond prachtig.

Je gaf mij informatie mee om mijn nagels te verzorgen en maakten direct weer een afspraak over drie weken.De behandelingen die volgden waren altijd prettig en het ging heel erg goed, ik had nooit las van gebroken of losgelaten tips en kon er alles mee doen.

Nu ben ik een half jaar verder en is mijn behandeling klaar.

Ik heb prachtige nagels ( nu van mijzelf ). Na 40 jaar te hebben gebeten op mijn nagels en altijd schaamte gehad hiervoor ben ik er nu vanaf, dit allemaal met de hulp van Joyce.

Joyce dankjewel en mocht ik je ooit nog eens nodig hebben niet voor het nagel bijten want daar ben ik wel vanaf maar voor bijv. je zeer mooie nailart dan maak ik graag weer een afspraak.

Lieve groeten Yvonne Velthuis

 

Psoriasis

Deze meneer heeft door Psoriasis aangetaste vingernagels. Doormiddel van camouflage acryl zien de nagels er weer mooi uit.

 

 

 

Nagels voor de behandeling                   De camouflage nagels zijn geplaatst      De nagels zijn gepolijst en klaar.

De behandeling zal de psoriasis niet genezen.

Door de plaatsing van acryl is de kans op scheuren van de nagel wel verkleind en wordt de groei van de nagels enigszins gestuurd.

Tijdens deze behandeling was het zo dat de psoriasis bij de klant afnam en ook zijn nagels steeds meer hun gezonde uiterlijk terug kregen. Echter Psoriasis kan helaas weer terugkomen en dan zal een nieuwe camouflage behandeling gewenst zijn.

Dit is dus een geschikte behandeling om de nagels een mooier aanzien te geven.

De mogelijkheid tot behandeling bij Psoriasis patienten zal vooraf door de nagelstyliste beoordeeld moeten worden..

 

 

 

 

 

 

 

    

 Bovenstaande foto's laten zien dat een nagel weer op het nagelbed kan vastgroeien en langer worden. Met geduld, de juiste verzorging en vooral....... NIKS DOEN  (lees: niet bijten) !

 

Joy For Nails  | joyce@joyfornails.nl