Home
SPRAY TAN
SHELLAC
MANICURE BEHANDELING
GEL NAGELS
ACRYL NAGELS
ONDERHOUDSTIPS
BRUIDS NAGELS
NAILART JEUGD actie!
NAGELBED VERLENGING
PROBLEEM NAGELS
PRIJSLIJST
Foto presentatie
Certificaten
Certificaten
Contact

De onderwerpen op deze pagina zijn:

- Nagels bijten

- Foto's van probleem nagels

- Kinderen die nagels bijten

- Het verhaal van een nagelbijtster

- Psoriasis nagels

 

Bijt u nagels ?

 

Nagelbijten is een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Het is moeilijk om niet te bijten en de nagelriemen hebben het ook vaak flink te verduren, soms tot bloedens toe. Handen worden weggestopt en men schaamt zich er vaak voor.

 

Graag help ik u om van het nagelbijten af te komen.

Doormiddel van acryl of gel kunstnagels en met behulp van nagelbed verlenging kan ik uw nagels er weer mooi uit laten zien. Door de kunstnagels is het niet meer mogelijk om op de natuurlijke nagel te bijten.

 

Er wordt samen met u een persoonlijk behandel plan opgesteld. Voor mensen die nagels bijten is het belangrijk dat ze regelmatig voor controle langskomen.

De nagels van nagelbijters groeien namelijk heel snel, wel 1,5 tot 2 mm per week. Daarom ontstaat er snel uitgroei van de kunstnagel en zal deze regelmatig moeten worden opgevuld.

De duur van het programma en het uiteindelijke resultaat zijn uiteraard wel afhankelijk van uw inzet en doorzettingsvermogen.

 

 Bel gerust voor informatie en/of maak een afspraak voor een behandeling op maat.

    

 

  

 

 Nagels voor de behandeling De acryl kunstnagels zijn geplaatst
 Voor de behandeling

 Na de 1e behandeling. De nagels blijven kort, maar mooi. Pas na enkele behandelingen zal het mogelijk zijn een tip te zetten. Het nagelbed is nog erg kort en kan nog niet veel

  

 

 Ook voor mannen is deze behandeling aan te raden  

 Deze meneer heeft ook mijn hulp ingeroepen en heeft nu weer mooie nagels. Bijten gaat niet meer en naar verwachting zullen na enkele weken de eigen nagels goed aangegroeid zijn.

Kinderen die nagelsbijten

Ook jonge kinderen kunnen met behulp van een acryl laagje over de natuurlijke nagel te plaatsen geholpen worden bij het stoppen van nagelbijten.

    

 

 

Bedankt Yvonne, voor je vertrouwen in Joy For Nails.
Fijn dat ik je mocht helpen.

Het verhaal van Yvonne, een zeer gemotiveerde EX-nagelbijtster.

 

De laatste behandeling zit erop. Yvonne, je was een zeer enthousiaste en gemotiveerde klant. Op 8 augustus begon je de behandeling en op 11 december werd het acryl weer verwijderd. Je ging op eigen kracht verder. Je nagelbed was inmiddels een stuk langer geworden. Een mooi wit randje was zichtbaar.

Het lukte je in 3 maanden. Super !

Je kwam regelmatig langs voor een manicure behandeling, kreeg uitleg hoe je nu thuis het best verder kon met de verzorging van je eigen nagels.

 

Het eind resultaat, schitterend !

 

Beste Joyce,

In augustus heb ik jou een mail gestuurd met de vraag of jij mij de behandeling kon geven om van het nagelbijten af te komen.  2 dagen later belde je mij en we maakten direct een afspraak.

Toen kwam ik dus voor de eerste keer bij jou en moest mij handen laten zien, dit was iets heel ongewoons voor mij daar ik de handen altijd weg stopte. Je gaf mij direct een gevoel van je bent hier niet alleen in er zijn zoveel mensen die kampen met nagel bijten.

We bespraken de behandeling met heel goede uitleg door jou en je startte direct met de behandeling.
Die dag kreeg ik tips en dit stond prachtig.

Je gaf mij informatie mee om mijn nagels te verzorgen en maakten direct weer een afspraak over drie weken.De behandelingen die volgden waren altijd prettig en het ging heel erg goed, ik had nooit las van gebroken of losgelaten tips en kon er alles mee doen.

Nu ben ik een half jaar verder en is mijn behandeling klaar.

Ik heb prachtige nagels ( nu van mijzelf ). Na 40 jaar te hebben gebeten op mijn nagels en altijd schaamte gehad hiervoor ben ik er nu vanaf, dit allemaal met de hulp van Joyce.

Joyce dankjewel en mocht ik je ooit nog eens nodig hebben niet voor het nagel bijten want daar ben ik wel vanaf maar voor bijv. je zeer mooie nailart dan maak ik graag weer een afspraak.

Lieve groeten Yvonne Velthuis

 

Psoriasis

Deze meneer heeft door Psoriasis aangetaste vingernagels. Doormiddel van camouflage acryl zien de nagels er weer mooi uit.

  

Nagels voor de behandeling                   De camouflage nagels zijn geplaatst      De nagels zijn gepolijst en klaar.

De behandeling zal de psoriasis niet genezen.

Door de plaatsing van acryl is de kans op scheuren van de nagel wel verkleind en wordt de groei van de nagels enigszins gestuurd.

Tijdens deze behandeling was het zo dat de psoriasis bij de klant afnam en ook zijn nagels steeds meer hun gezonde uiterlijk terug kregen. Echter Psoriasis kan helaas weer terugkomen en dan zal een nieuwe camouflage behandeling gewenst zijn.

Dit is dus een geschikte behandeling om de nagels een mooier aanzien te geven.

De mogelijkheid tot behandeling bij Psoriasis patienten zal vooraf door de nagelstyliste beoordeeld moeten worden..

 

 

 

Joy For Nails  | joyce@joyfornails.nl