Home
SPRAY TAN
SHELLAC
MANICURE BEHANDELING
MANICURE WORKSHOP
GEL NAGELS
ACRYL NAGELS
ONDERHOUDSTIPS
BRUIDS NAGELS
NAILART JEUGD
NAGELBED VERLENGING
PROBLEEM NAGELS
PRIJSLIJST
Foto presentatie
Certificaten
Contact
AVG

Ma

 

nicure Workshop     

Nieuw bij Joy for Nails

 

Een manicure workshop

 

Een ontspannen en interactieve manicure workshop van 2 uur. Een workshop waarin ik je manicure vaardigheden aanleer, die je als je naar huis gaat bij jezelf kan toepassen. 

 

Tijdens de leerzame en gezellige workshop van Joy for Nails is er uiteraard gelegenheid is om vragen te stellen. Je weet wel … nagelvragen die voor jou al een tijdje onbeantwoord bleven. Bijvoorbeeld: waarom heb ik losse nagellagen aan mijn topjes, hoe kan ik het beste vijlen, wat doe ik aan vastzittende nagelriemen…etc.

 

Tijdens de manicure workshop word je begeleid door een professioneel nagelstyliste. Hierdoor ga je aan het einde van de manicure workshop naar huis met een persoonlijke nagelanalyse, en kennis over nagelverzorging om jouw nagels gezond en mooi te laten zijn.

Goed verzorgde en gezonde nagels zijn niet alleen representatief, het geeft ook zelfvertrouwen en een gevoel van mooi zijn.

Handen werken hard, de hele dag door. Ze verdienen daarom een goede verzorging !

De juiste gereedschappen en producten

Tijdens de workshop vertel ik je welke gereedschappen je nodig hebt. Hoe je die het beste kunt gebruiken. Bijvoorbeeld de polijstvijl. Bij velen bekend maar hoe werkt het precies en hoe vaak mag je polijsten. Zo zijn er nog de glasvijl, de cuticle pusher, vellentangetje etc. maar meer hierover tijdens de workshop.

Welke producten kun je het beste gebruiken voor jouw nagels? Zijn ze droog, gespleten en hoe kun je je nagelriemen gezond houden.

Via gewonde nagelriemen komen immers veel bacteriën het lichaam in. Voorkomen is dan beter dan genezen.

 

Iedereen is uniek

Geen hand of nagel is hetzelfde, een persoonlijk advies is daarom belangrijk. Wellicht heeft u vragen over nagel/huid problemen. Ik zal zoveel als mogelijk persoonlijk advies geven.

Tijdens de Workshop heb je de mogelijkheid om met een grote diversiteit aan producten te werken die bij jouw wensen aansluiten.

Tips en tricks

Waarom worden nagels soms geel, hoe lak ik nagels en wat is vochtbalans? Tijdens de workshop krijgt u veel tips!

 

Direct resultaat van je werk

Na een gedegen manicure zien de handen en nagels er stralend uit.

Hebben je nagels een kuur nodig? Binnen enkele weken resultaat. Dat is fijn. Je weet waarvoor je het doet!

Trind

Sinds 7 jaar werk ik in mijn salon met de producten van het merk Trind. Hand-, voet-, en nagelverzorgingsproducten die van hoge kwaliteit zijn  met veel mogelijkheden voor veel verschillende type nagels/handen.

 

De producten hebben veel succes geboekt bij mijn klanten en mijn ervaring met dit product is inmiddels zo groot dat ik durf te zeggen: De producten doen wat ze zeggen !

 

In de salon is het gehele assortiment van verzorgingsproducten van Trind aanwezig. U heeft de mogelijkheid om na de workshop producten aan te schaffen en….. let op de leuke acties die er zijn!

 

Een manicure workshop bij Joy for Nails is een gezellig en leerzame workshop, De groepjes zijn klein en daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Leuk om samen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te volgen.

Beleef het samen.

Plan je workshop

Heb je zin in een workshop? Meld je telefonisch of per email aan en geef door met hoeveel personen je komt.

Workshop data overzicht:

 

 April:

Woensdag 3 april van 9.00 - 11.00 uur

Donderdag 11 april van 19.30 - 21:30 uur

Woensdag 17 april : tijdstip dag/avond in overleg

Woensdag 22 mei: tijdstip dag/avond in overleg

 

Mei:

Woensdag 8 mei: tijdstip dag/avond in overleg

Een datum voor de workshop op maat kan in overleg ingepland worden !!!!!

 

Introductieprijs : € 35,00 per persoon. 

Onder het genot van een kopje thee/koffie met wat lekkers.

Maximaal 5 personen per workshop.

 

Kies jouw workshop op maat?

Wil je met 3 - 5 personen tegelijk komen? Neem voor dit soort gezellige uitjes contact met me op. Een datum voor de workshop op maat word op aanvraag met jou gepland.

 

 

 

Joy For Nails  | joyce@joyfornails.nl