Home
SPRAY TAN
SHELLAC
MANICURE BEHANDELING
MANICURE WORKSHOP
GEL NAGELS
ACRYL NAGELS
ONDERHOUDSTIPS
BRUIDS NAGELS
NAILART JEUGD
NAGELBED VERLENGING
PROBLEEM NAGELS
PRIJSLIJST
Foto presentatie
Certificaten
Contact
AVG

 

Afbeeldingsresultaat voor power gel magnetic

 nieuw in de salon per oktober 2017.

De onderwerpen op deze pagina zijn:

 
  • - Gelnagels
  • - Versteviging van de natuurlijke nagel
  • - Nagelverlenging
  • - Nagelbedverlenging
  • - Opvulbehandeling
  • - Onderhoudstips
  •  

 Gelnagels:

Gelnagels worden gemaakt van een stroopachtige substantie die op de nagel wordt aangebracht met een penseel. Er worden 3 lagen aangebracht die uitharden onder het licht van een UV-lamp. Gel hardt niet vanzelf uit in tegenstelling tot glassfiber en traditionele acryl). In verhouding tot acryl is gel zachter en flexibeler en dus natuurlijker om te zien maar even duurzaam in het “dragen” van de nagels. Gelnagels hebben een mooie glans.

Bij het zetten van gelnagels kunt u ervoor kiezen om met een witte gel een ‘french manicure’ te laten plaatsen, u kunt ze ‘naturel’ gaan dragen, met een mooie nail-art print of gewoon met 1 kleur lak. Ook is het mogelijk om met een gekleurde gel te werken zodat de nagels gelakt lijken. Er zijn diverse kleuren gels mogelijk.

Versteviging van de natuurlijke nagel.

Gel is van zichzelf transparant en daarom een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Een laagje gel versterkt de eigen nagels en voorkomt zo breken of scheuren van de natuurlijke nagel. En voor wie zin heeft in iets bijzonders kan een glitter toegevoegd worden of gekozen worden voor een gel met een kleurtje.

Nagelverlenging:

De natuurlijke nagel kan ook verlengd worden met behulp van tips of sjablonen.

Een tip is een plastic nagel die op de natuurlijke nagel worden geplakt, dan worden ze op de gewenste lengte gevijld. De tips geven absoluut geen stevigheid
maar dienen alleen om de nagels langer te maken. Het product (acryl) zelf dient voor de stevigheid.

  

Een sjabloon is een vorm die onder de nagelrand geplaatst wordt en vastgeplakt op de vinger. Hierop wordt de gel aangebracht in de gewenste lengte en zo de verlengging gerealiseerd. Het sjabloon wordt verwijdert als de nagel is uitgehard onder de lamp. Deze techniek is ideaal geschikt voor nagelbijters.

Nagelbed verlenging:

Bij een nagelbed verlenging wordt door middel van gel in huidskleur het nagelbed langer gemaakt. Het product wordt verder opgebracht dan het eigen nagelbed lang is, dus verder opgebouwd op de huid of indien de nagel ook verlengt wordt op de tip of sjabloon. Er kan daarna een  (gekleurd of wit randje) opgezet worden. De nagel lijkt hierdoor langer. Voor meer info klik  [HIER]

 Opvulbehandeling:

Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagel, daarom moet u tussen de 3 à 4 weken terugkomen om de uitgegroeide gellaag weer op te vullen (afhankelijk van de groei van uw eigen nagel). Hierbij wordt een oude laag van de gel afgevijld, de lengte van de nagel opnieuw bepaald, eventuele reparaties uitgevoerd evoerd en uw nagel wordt opgevuld met een nieuw laagje gel. 

Bij [onderhoudstips] ziet u hoe u langer plezier kunt hebben van uw kunstnagels !

 

 

 

 

Joy For Nails  | joyce@joyfornails.nl