Home
SPRAY TAN
SHELLAC
MANICURE BEHANDELING
MANICURE WORKSHOP
GEL NAGELS
ACRYL NAGELS
ONDERHOUDSTIPS
BRUIDS NAGELS
NAILART JEUGD
NAGELBED VERLENGING
PROBLEEM NAGELS
PRIJSLIJST
Foto presentatie
Certificaten
Contact
AVG
 

 

 

De onderwerpen op deze pagina zijn:

      
  • - Traditionele Acryl nagels: Magnetic Prestige
   - Eigenschappen
  • - Nagelverlenging
  • - Nagelbedverlenging
  • - Opvulbehandeling
  • - Solar nagels ! WAAROM NIET DOEN ?
  • SSol

                         
 •  

 

    

 

Traditionele Acrylnagels: Magnetic Prestige

 

Acrylnagels worden gemaakt van een vermenging van acrylpoeder en een liquid (vloeistof). Door het penseel in de vloeistof en daarna in het poeder te dopen ontstaat een bolletje. Deze wordt op de nagel gezet en daarna gemodelleerd. De acryl hard uit aan de lucht en niet mbv uv licht zoals bij gel.

 

Bij het zetten van acryl kunt u ervoor kiezen om een ‘french manicure’ te laten plaatsen, u kunt ze ‘naturel’ gaan dragen, met een mooie nail-art print of gewoon met 1 kleur lak. Ook is het mogelijk om met gekleurde acryl te werken zodat de nagels gelakt lijken. Er zijn diverse mogelijkheden.

 

Eigenschappen

 

Acryl is door het harde materiaal ook zeer geschikt voor nagelbijters. Acryl is iets minder helder dan gel of fiberglass, hierdoor zijn eventuele beschadigingen of verkleuringen aan het eigen nagelbed minder te zien. Acryl is harder dan Gel.

 

Nagelverlenging:

 

De natuurlijke nagel kan ook verlengd worden met behulp van tips of sjablonen.

Een tip is een plastic nagel die op de natuurlijke nagel worden geplakt, dan worden ze op de gewenste lengte gevijld. De tips geven absoluut geen stevigheid maar dienen alleen om de nagels langer te maken. Het product (acryl) zelf dient voor de stevigheid.

Een sjabloon is een vorm die onder de nagelrand geplaatst wordt en vastgeplakt op de vinger. Hierop wordt de acryl aangebracht in de gewenste lengte en zo is de verlengging dan gerealiseerd. Het sjabloon wordt verwijdert als de nagel is uitgehard. Deze techniek is ideaal geschikt voor nagelbijters.

Nagelbedverlening:

 

Heeft u een kort nagelbed door nagelbijten of ongelijke nagelbedden, dan is het mogelijk om met speciaal gekleurde acryl uw eigen nagelbed zo te verlengen dat de nagel smal, lang en natuurlijk oogt. 

Bij een nagelbed verlenging wordt door middel van gel in huidskleur het nagelbed langer gemaakt. Het product wordt verder opgebracht dan het eigen nagelbed lang is, dus verder opgebouwd op de huid of indien de nagel ook verlengt wordt op de tip of sjabloon. Er kan daarna een  (gekleurd of wit randje) opgezet worden. De nagel lijkt hierdoor langer.

 

Opvulbehandeling:

Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagel, daarom moet u tussen de 3,5 à 4,5 weken terugkomen om de uitgegroeide acryllaag weer op te vullen (afhankelijk van de groei van uw eigen nagel). Hierbij wordt een oude laag van de acryl afgevijld, de lengte van de nagel opnieuw bepaald, eventuele reparaties uitgevoerd  en uw nagel wordt opgevuld met een nieuw laagje acryl. 

 

Solar nagels

Bij mij in de salon wordt niet met Solar gewerkt en is het ook  niet mogelijk om Solar nagels te laten verwijderen .

 

Solar is geen geschikt materiaal voor in de nagelbranche. Wilt u hier meer informatie over:

https://www.beautyspot.nl/kennisbank/wat-zijn-solar-nagels-en-is-mma-gevaarlijk

en lees in een uitgebreid artikel waarom ik niet achter dit product sta.

 

  

 Bij verzorgingstips  ziet u hoe u langer plezier kunt hebben van uw acrylnagels ! 

 

Joy For Nails  | joyce@joyfornails.nl